ZAVRŠEN POLICIJSKI OČEVID U MURVICI DONJOJ 53-godišnjakinja izazvala prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe ozlijeđene

ZAVRŠEN POLICIJSKI OČEVID U MURVICI DONJOJ

Završen je policijski očevid kojim se utvrđivao nastanak prometne nesreće u Murvici Donjoj. Naime, prometnu nesreću koja se dogodila u utorak ujutro u 10.55 izazvala je 53 godišnjakinja koja se, upravljajući osobnim automobil zadarskih registarskih oznaka, kretala županijskom cestom 6011. Kada je došla do križanja te ceste i Jadranske magistrale, krenula je ulijevo ne zaustavljajući se na znak stop. Time je 53-godišnjakinja oduzela prednost osobnom automobilu kojim je upravljao 49-godišnjak, te je udarila u prednju desnu stranu drugog automobila. 

Lakše tjelesne ozljede zadobio je 49-godišnjak, dok je putnik iz automobila 53-godišnjakinje zatražio medicinsku pomoć, no i dalje nije poznato koje je ozljede zadobio. 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"