SMRT ZA VOLANOM Policija pronašla mrtvog 70-godišnjaka nakon što je autom izletio sa ceste!

SMRT ZA VOLANOM

U četvrtak oko 17.45 sati u Ulici 72. bojne Vojne policije, na izlazu iz Zadra prema Murvici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je, najvjerojatnije od posljedica srčanog udara, preminuo 70-godišnjak iz Zadra.

On je, upravljajući osobnim automobilom zadarskih tablica, iz nepoznatih razloga u jednom trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem, izletio s kolnika, prošao kroz žičanu ogradu i zaustavio se nakon 40 metara na zemljanom terenu. kad je došla policija, na mjestu vozača je zatekla beživotno tijelo. 

Sve okolnosti nesreće upućuju na zaključak da je do izlijetanja s ceste došlo uslijed srčanog udara kod vozača, odnosno da je umro prirodnom smrću.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"