OSUMNJIČENI ZA DILANJE KOKAINA PRIVEDEN SUCU ISTRAGE S lisicama na rukama i u pratnji policije Matteo Bajlo (48) prijetio novinarima: 'Šta me snimate! Polomit ću vas!'

OSUMNJIČENI ZA DILANJE KOKAINA PRIVEDEN SUCU ISTRAGE

- Šta snimaš, majku ti j****! Polomit ću vas - prijetio je novinarima Matteo Bajlo (48), zvani Neno Talijan, kojeg je zadarska policija uhitila i oko 15.30 sati privela sucu istrage Županijskog suda u Zadru pod sumnjom da je dilao kokain.

POLICIJA UHITILA 'NENU TALIJANA' ZBOG SUMNJE U PREPRODAJU DROGE Kod Mattea Bajla (48) iz Zadra pronašli 40 grama kokaina, 40 tisuća eura i dva pištolja! Zašto je promijenio ime i zašto je policija provalila u njegovu kuću na Smiljevcu...

Bajlo je prijetio novinarima iako su ga vezanih ruku provodili pripadnici interventne policije koji na njegove provokacije nisu reagirali.

Ipak doznajemo da bi ga javno upućene prijetnje novinarima dok su obavljali svoj posao vrlo lako mogle stajati nove kaznene prijave.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"