FOTO: KORIDOR U ARBANASIMA Prometni stupići, horizontalna i vertikalna signalizacija... evo kako koridor izgleda!

FOTO: KORIDOR U ARBANASIMA

Od ove će školske godine učenici OŠ Krune Krstića u Arbanasima konačno sigurnije ići školu. Naime, Odjel za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, u suradnji sa Mjesnim odborom Arbanasi, neposredno pred početak nove školske godine osigurao je đacima koridor, pješačku stazu preko Trga Gospe Loretske prema OŠ Kruna Krstića.

- Problem sigurnosti pješaka djece na Trgu Gospe Loretske vremenom je postao sve izraženiji. Reagirali smo na način da smo, uz ograničenje parkiranja na trgu samo za osobna vozila, horizontalnom i vertikalnom signalizacijom te postavljanjem prometnih stupića podigli razinu sigurnosti pješaka – rekao je pročelnik Robertino Dujela, dodavši kako su uz brigu za pješake i djecu, osigurali i označili pretovarno mjesto za zadržavanje dostavnih vozila.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!