ZAVRŠENA KRIM ISTRAGA NA POŽARIŠTU U NEVIĐANIMA GDJE SU IZGORJELA DVA KOMBI VOZILA Požar izazvao 49-godišnji vlasnik vozila!

ZAVRŠENA KRIM ISTRAGA NA POŽARIŠTU U NEVIĐANIMA GDJE SU IZGORJELA DVA KOMBI VOZILA

Policija je dovršila očevid na mjestu na kojem je u utorak navečer u Neviđanima buknuo požar, pri čemu su izgorjela dva kombi vozila u vlasništvu 49-godišnjaka, a potom je provedeno i kriminalističko istraživanje. Kako je poznato, u jednom kombi vozilu nalazilo se dvadesetak plinskih boca koje su u požaru, srećom, tek nagorjele.

Kriminalističkom obradom, koju su proveli službenici PP Biograd, utvrđeno je da je upravo 49-godišnjak kojemu su izgorjela dva kombi vozila uzrokovao izbijanje požara, i to tako što je na otvorenom prostoru u utorak navečer spaljivao kartonsku ambalažu.

Pod utjecajem vjetra vatra se rasplamsala i požar proširio.

- Tako je vatra zahvatila kombi vozilo u kojem su bile nepropisno skladištene plinske boce, a potom i drugo kombi vozilo (Peugeot), koja su u  potpunosti izgorjela – istaknuto je u PU zadarskoj, te je potvrđeno da se protiv 49-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, kao i optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara i prekršaja iz Zakona o zapaljivim tekućinama i plinovima.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije