K'O OD MAJKE ROĐENI! Turisti se sunčali goli na Morskim orguljama

K'O OD MAJKE ROĐENI!

Svi posjetitelji Morskih orgulja u utorak su ostali poprilično zatečeni kada su na "skalinama" orgulja, negdje oko 13.30,  ugledali tri osobe k'o od majke rođene.

Naime, dvoje francuskih državljana, 21-godišnjak i 21-godišnjakinja, te 23-godišnji Izraelac odlučili su sa sebe skinuti svu odjeću i na taj način se osunčati na poznatoj zadarskoj instalaciji. 

Njihovo sunčanje nije dugo trajalo jer su uznemireni građani pozvali policiju. Goli trojac je zaradio prekršaj za vrijeđanje moralnih osjećaja građana. 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"