SNIMIO ČITATELJ: FOTO S MJESTA DOGAĐAJA Sudar BMW-a i Forda s gliserom - policija 23-godišnjaku na licu mjesta naplatila novčanu kaznu!

SNIMIO ČITATELJ: FOTO S MJESTA DOGAĐAJA

U nedjelju oko 9.50 sati na izlazu iz Nina - križanje državne ceste Zadar - Nin - Vir (D306) i Puta Grgura Ninskog - dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo BMW njemačkih registarskih oznaka i terenac Ford čeških registarskih oznaka koji je vukao trejler i na njemu brod od 9 metara, također čeških tablica.

Do sudara dva vozila došlo je u trenutku kad je njemački automobil na semaforu oduzeo prednost češkom Fordu i skrenuo u lijevo. BMW je izravno udario u Ford, a od snage udarca s trejlera je pao gliser. 

U nesreći je lakše tjelesne ozljede zadobio 39-godišnji vozač Forda iz Njemačke, dok je 23-godišnji Nijemac prošao bez posljedica, ali mu je policija na licu mjesta naplatila kaznu za izazivanje prometne nesreće. 

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"