TEŠKA PROMETNA NESREĆA Pretjecao neosvjetljeni traktor pa upao u škare, uslijedio je dvostruki sudar...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Jučer u 20.55 sati na državnoj cesti 502 između Donjeg i Gornjeg Zemunika došlo je do teške prometne nesreće zbog pretjecanja i ulaska u tzv. škare.

Do nesreće je došlo kad je vozač (59) vozilom zadarskih registracija upravljajući smjerom iz Donjeg Zemunika prema Gornjem Zemuniku naišao na traktor sa zaprežnom košarom koji nije bio registriran i propisno osvijetljen, kojim je upravljao 65-godišnjak.

Vozač je započeo s pretjecanjem, a da se nije uvjerio da je pretjecajni trak slobodan. Zbog toga je ušao u "škare" nailaskom osobnog vozila zadarskih oznaka iz suprotnog smjera kojim je upravljao 63-godišnji vozač. 

Neoprezni vozač udario je desnom stranom vozila u košaru traktora kojega je odbacio 15 metara izvan kolnika, dok je lijevom stranom zakačio nailazeći automobil.

Teške tjelesne ozljede zadobio je 63-godišnji vozač i 66-godišnji suvozač, dok su vozač traktora i 59-godišnji krivac sudara zadobili neutvrđene tjelesne ozljede.

Alkohola nije bilo, protiv 59-godišnjeg vozača policija je uputila kaznenu prijavu, dok je 65-godišnji vozač traktora prekršajno prijavljen zbog neregistriranog i nepropisno označenog traktora.

Protokom vozila cestom jedno je vrijeme fizički upravljala policija, da bi promet bio potpuno obustavljen od 22.50 do 30 minuta iza ponoći. Do tada se vozilo obilaznim pravcima zbog čega je dolazilo i do zastoja.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!