FOTO: NA ZEMUNIK SLETIO PRVI ZRAKOPLOV "AIR SERBIJE" Zadar dobio direktnu vezu s Beogradom!

FOTO: NA ZEMUNIK SLETIO PRVI ZRAKOPLOV

Kako smo ranije najavljivali, srbijanska nacionalna avio kompanija "Air Srbija" uvela je sezonsku liniju za Zadar. Jučer je na Zemunik sletio prvi zrakoplov ATR 72 na liniji JU240, a zrakoplovi Air Srbije letjet će dva puta tjedno, petkom i nedjeljom od 21. lipnja do 15. rujna.
 

Riječ je o novoj zrakoplovnoj kompaniji u ponudi Zračne luke Zadar te šestoj liniji srpskog nacionalnog avioprijevoznika prema hrvatskim zračnim lukama u ljetnom redu letenja 2019. godine.

Prvi ozbiljno razgovori o zračnom povezivanju Zadra i Beograda počeli su još 2015. godine, a sastanak je tada održan u Abu Dhabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Njihova tvrtka Etihad Airways je od srpnja 2013. godine strateški partner nekadašnjem JAT-u, koji je tada promijenio ime u Air Serbia. Međutim, zbog problema s Agencijom za civilno zrakoplovstvo, taj posao nije bio realiziran sve do sada.

Obzirom na interes na aktualnim linijama za Beograd koje već godinama prometuju iz Dubrovnika, Zagreba, Splita i Pule, sigurno je kako će i ova linija biti vrlo rentabilna.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...