NOVA AKCIJA ZADARSKE KRIM POLICIJE Uhićeni Goran Vitlov Sisak i Tomislav Kurtak iz Siska zbog iznude zadarskog građevinskog obrtnika: Ako ne platiš, skratit ćemo te za glavu!

NOVA AKCIJA ZADARSKE KRIM POLICIJE

Zadarska policija u petak je privela sucu istrage Županijskog suda Gorana Vitlova (56) zvanog Sisak iz Zadra i Tomislava Kurtaka iz Siska zbog kaznenog djela iznude prema jednom zadarskom obrtniku.

Kako doznajemo, Kurtak je na sugestiju Vitlova angažirao zadarskog obrtnika za izvođenje građevinskih radova na njegovoj kući u Dinjiški na otoku Pagu.

Nezadovoljni dinamikom izvedbe radova Kurtak i Vitlov su u srijedu zaprijetili zadarskom obrtniku da im mora dati desetak tisuća eura ili će ga "skratiti za glavu", iako je obrtnik u posao uložio više novaca od dogovorenog.

Policija od suca istrage traži zadržavanje Kurtaka i Vitlova u istražnom zatvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Goran Vitlov zvani Sisak dosad je više puta bio uhićen i osuđivan zbog kaznenih djela vezanih uz preprodaju droge. Zadnji put uhitio ga je zagrebački USKOK u akciji "Mojito" 2014. godine zbog udruživanja u zločinačku organizaciju za počinjenje kaznenih djela. Tom prilikom uhićen je u Zadru zajedno s Draganom Malogajskim (51), vlasnikom kafića TNT u Zaprešiću. Prilikom pretresa Siskove kuće policija je pronašla 44 tisuće eura i 50 grama kokaina. Suđenje Vitlovu za to kazneno djelo organiziranog kriminala još uvijek traje na uskočkom sudu u Zagrebu.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

FOTO: STRAŠNA TRAGEDIJA NA PLAŽI U NINU Čovjeku pozlilo, kupači ga mrtvog izvlačili iz mora, njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Policajac sve promatrao iz daljine – navodno zbog toga da ne smoči hlače!

Čovjeku pozlilo, kupači ga mrtvog izvlačili iz mora, njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Policajac sve promatrao iz daljine – navodno zbog toga da ne smoči hlače!
Muškarac u dobi od 73 godine smrtno je stradao danas poslijepodne na Kraljičinoj plaži u Ninu, pred očima prestr...
Čovjeku pozlilo, kupači ga mrtvog izvlačili iz mora, njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Policajac sve promatrao iz daljine – navodno zbog toga da ne smoči hlače!