NOVA AKCIJA ZADARSKE KRIM POLICIJE Uhićeni Goran Vitlov Sisak i Tomislav Kurtak iz Siska zbog iznude zadarskog građevinskog obrtnika: Ako ne platiš, skratit ćemo te za glavu!

NOVA AKCIJA ZADARSKE KRIM POLICIJE

Zadarska policija u petak je privela sucu istrage Županijskog suda Gorana Vitlova (56) zvanog Sisak iz Zadra i Tomislava Kurtaka iz Siska zbog kaznenog djela iznude prema jednom zadarskom obrtniku.

Kako doznajemo, Kurtak je na sugestiju Vitlova angažirao zadarskog obrtnika za izvođenje građevinskih radova na njegovoj kući u Dinjiški na otoku Pagu.

Nezadovoljni dinamikom izvedbe radova Kurtak i Vitlov su u srijedu zaprijetili zadarskom obrtniku da im mora dati desetak tisuća eura ili će ga "skratiti za glavu", iako je obrtnik u posao uložio više novaca od dogovorenog.

Policija od suca istrage traži zadržavanje Kurtaka i Vitlova u istražnom zatvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Goran Vitlov zvani Sisak dosad je više puta bio uhićen i osuđivan zbog kaznenih djela vezanih uz preprodaju droge. Zadnji put uhitio ga je zagrebački USKOK u akciji "Mojito" 2014. godine zbog udruživanja u zločinačku organizaciju za počinjenje kaznenih djela. Tom prilikom uhićen je u Zadru zajedno s Draganom Malogajskim (51), vlasnikom kafića TNT u Zaprešiću. Prilikom pretresa Siskove kuće policija je pronašla 44 tisuće eura i 50 grama kokaina. Suđenje Vitlovu za to kazneno djelo organiziranog kriminala još uvijek traje na uskočkom sudu u Zagrebu.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...