BREAKING NEWS: ŠKRAPE U UVALI PALADINKA SAMLJELI U PAPAR Gospodin inspektor Nedjeljko Sjauš jučer je bio jako bezobrazan i na godišnjem. Danas je morao prekinuti odmor i otići na Pag... Ispričavamo se!

BREAKING NEWS: ŠKRAPE U UVALI PALADINKA SAMLJELI U PAPAR

- Ja sam na godišnjem odmoru! Nemam ni sekunde vremena, jeste li me čuli! Pitam vas jeste li me čuli! Ne znam tko vam je dao uopće moj privatni broj! Ovo je moj privatni telefon! Za sve informacije zovite Ministarstvo” urlao je na našu novinarku u utorak hidrograđevni inspektor Lučke kapetanije Zadar Nedjeljko Sjauš, nakon što smo ga nazvali da bi ga upozorili na devastaciju obale u uvali Paladinka na južnoj strani otoka Paga.

FOTO: SKANDAL NA PAGU: NJEMAČKI INVESTITORI "GREŠKOM" SAMLJELI ŠKRAPE I SIKE: Umjesto "dalmatinske stine", pješčana uvala Paladinka sada ima vizuru svježe uzorane njive! Inspektor Sjauš: Zašto me zovete, ja sam na godišnjem!

Inspektor Sjauš je u utorak bio jako neugodan i bezobrazan, užasno se iznervirao što ga novinari zovu i žele informirati o skandaloznoj nepopravljivoj devastaciji pomorskog dobra u njegovoj nadležnosti, i to na privatni telefon, a on je na godišnjem odmoru. 

No, nakon što je priča o sumnjivim poslovima njemačkih investitora koji navodno žele u Paladinki podići naselje bungalova objavljena, iz zadarske Lučke kapetanije neslužbeno nam je potvrđeno da je hidrograđevni ispektor Sjauš u srijedu hitno upućen na mjesto događaja, gdje se već godinu dana izvode radovi teškom mehanizacijom, a nitko od nadležnih, od gradonačelnika Paga do Lučke kapetanije, o tome navodno ništa nije znao.

Sad, eto, znaju, pa je inspektor Sjauš naglo morao prekinuti godišnji odmor. Ispričavamo mu se na toj dekomodaciji...

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

FOTO I VIDEO S PRIVOĐENJA: ODLUKA IZVANRASPRAVNOG VIJEĆA ŽUPANIJSKOG SUDA Osumnjičeni za grupno silovanje maloljetnice u okolici Zadra ipak završili u pritvoru, privedena sva petorica; Roditelji jednog od mladića negodovali: Prava istina tek će se saznati

Osumnjičeni za grupno silovanje maloljetnice u okolici Zadra ipak završili u pritvoru, privedena sva petorica; Roditelji jednog od mladića negodovali: Prava istina tek će se saznati
Pet mladića osumnjičenih za silovanje 16-godišnjakinje iz okolice Zadra koje je sudac istrage Ivan Marković pust...
Osumnjičeni za grupno silovanje maloljetnice u okolici Zadra ipak završili u pritvoru, privedena sva petorica; Roditelji jednog od mladića negodovali: Prava istina tek će se saznati