VIDEO: CIRKUS U VIJEĆNICI - PREKINUTA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Sve se svelo na psovke, uvrede i maltretiranje građana!

VIDEO: CIRKUS U VIJEĆNICI - PREKINUTA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Sjednica Gradskog vijeća, koja je u tijeku, nakratko je prekinuta jer se oporba pobunila zbog toga što su vladajući htjeli prekinuti Aktualni sat i tako ne dopustiti da još troje vijećnika postavi svoja pitanja gradonačelniku. 

Irena Dragić (SDP), jedna od vijećnica koja je ostala zakinuta za svoju minutažu na Aktualnom satu, unatoč upozorenjima predsjednika Gradskog vijeća Zvonimira Vrančića, zasjela je za govornicu i počela postavljati svoja pitanja. U isto vrijeme Vrančić joj je izrekao opomene i pozvao pročelnika Mijolovića da prezentira rebalans proračuna, odnosno prvu točku dnevnog reda. Tako su njih dvoje, u isti glas, iznosili svoje govore. 

Ubrzo je u gradskoj vijećnici nastao pravi cirkus. Antun Novoselović (SDP) je najprije verbalno napao Vrančića, a potom se usmjerio na Matu Marića (HDZ), koji mu nije ostao dužan. Prepirka je bila na rubu fizičkog incidenta, Novoselovića i Marića morali su razdvajati...

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

FOTO: STRAŠNA TRAGEDIJA NA PLAŽI U NINU Čovjeku pozlilo, kupači ga mrtvog izvlačili iz mora, njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Policajac sve promatrao iz daljine – navodno zbog toga da ne smoči hlače!

Čovjeku pozlilo, kupači ga mrtvog izvlačili iz mora, njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Policajac sve promatrao iz daljine – navodno zbog toga da ne smoči hlače!
Muškarac u dobi od 73 godine smrtno je stradao danas poslijepodne na Kraljičinoj plaži u Ninu, pred očima prestr...
Čovjeku pozlilo, kupači ga mrtvog izvlačili iz mora, njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Policajac sve promatrao iz daljine – navodno zbog toga da ne smoči hlače!