U ZADRU UKRADEN JOŠ JEDAN BICIKL, ALI I UHIĆENO VIŠE LOPOVA: Najmlađe 'lopovice' imaju 14 i 18 godina, pokrale su novac državljaninu Hong Konga!

U ZADRU UKRADEN JOŠ JEDAN BICIKL, ALI I UHIĆENO VIŠE LOPOVA:

U Zadru je 'nestao' još jedan bicikl: ukraden je u Ulici Nikole Tesle na Plovaniji, a pripadao je 44-godišnjem Zadraninu.

Policija traga za lopovom, a istodobno su uhićene dvije ženske osobe u dobi od 14 i 18 godina, koje se sumnjiče za krađu novca. One su u utorak oko 13 sati na Trgu Petra Zoranića u Zadru, dok su sa još dvije ženske osobe u društvu sjedile na terasi ugostiteljskog objekta, iz torbice gosta susjednog stola otuđile veću količinu novca. Kada su pokrale 49-godišnjeg državljanina Hong Konga, pokušale su pobjeći, no uočene su. Novac je pronađen i vraćen vlasniku, a nad djevojkama se provodi kriminalističko istraživanje.

Policija je ušla u trag i lopovima koji su u Deringaju u općini Gračac provalili u radne strojeve u vlasništvu 44-godišnjaka, odakle su odnijeli stotinjak litara diesel goriva. Uhićena su dvojica muškaraca u dobi od 29 i 36 godina.

I u Bruvnu u općini Gračac, gdje je sa livade 48-godišnjeg vlasnika nestalo deset bala sijena u vrijednosti 2000 kuna, je uhićen lopov, 45-godišnjak. Slijedi mu kaznena prijava zbog krađe.

U Pagu je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u Šimunima iz spremišta otuđio pet prikolica za brodice u vlasništvu 48-godišnjakinje. Protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije