POLICIJA JOŠ ISTRAŽUJE UZROK STRADAVANJA MLADOG ZADRANINA "Ležao je u bunilu s krvavom ranom na zatiljku!

POLICIJA JOŠ ISTRAŽUJE UZROK STRADAVANJA MLADOG ZADRANINA

Policija još rasvjetljuje okolnosti stradavanja 28-godišnjeg Zadranina pronađenog s teškim ozlijedama glave u nedjelju navečer u podnožju stepeništa zgrade na zadarskom predjelu Bili brig.

- U tijeku je poduzimanje daljnjih mjera i radnji kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja u cilju rasvjetljavanja pojedinosti oko ozljeđivanja 28-godišnjaka – rekla je Sonja Šimurina, glasnogovornica PU zadarske, koja je dojavu o ozlijeđenom mladiću zaprimila u nedjelju oko 23 sata nakon čega je na mjestu događaja izvršen očevid.

Mladi Zadranin nestao je isti dan oko 2 sata ujutro nakon izlaska sa društvom. Večer je uobičajeno proveo u zabavi s prijateljima. Nakon obilaska klubova krenuo je kući od kada mu se izgubio svaki trag. Mobitel mu je bio ugašen, a prijatelji koji su ga tražili cijeli dan pronašli su ga oko 23 sata u teškom stanju. Ležao je u podnožju stubišta sa velikom ranom na zatiljku.

- Sve smo obišli u potrazi za njim. Nije nam bilo jasno gdje je, a mobitel mu je cijelo vrijeme bio ugašen. Kada smo ga konačno pronašli i pokušali s njim razgovarati bio je u bunilu. Buncao je, a na potiljku je imao veliku krvavu ranu. Nije nam bilo jasno što mu se dogodilo – ispričali su mladićevi prijatelji koji su ga tražili posljednja 24 sata. Nakon što su ga zatekli u teškom stanju odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je mladića prevezla u zadarsku Opću bolnicu gdje se trenutačno nalazi na intenzivnom liječenju.

Iako su okolnosti u kojima je pronađen pobudile sumnju u fizički napad, njegovi poznanici zasad odbacuju tu mogućnost.

- Nije se ni sa kim te večeri svađao niti ulazio u sukob tako da mislimo da je možda nekako pao. Ne vjerujemo da ga je netko napao – rekli su prijatelji mladića čije je zdravstveno stanje prema zadnjim informacijama iz zadarske bolnice bilo stabilno, nakon što je prethodno zbog teške ozlijede bio i u životnoj opasnosti.

Naslovnica Kalelarga