DETALJI O TEŠKO OZLIJEĐENOM 28-GODIŠNJAKU Prijatelji su ga tražili 24 sata, pronašli su ga u napuštenoj podrumskoj prostoriji, gotovo beživotnog!

DETALJI O TEŠKO OZLIJEĐENOM 28-GODIŠNJAKU

NOVO:

Neslužbeno se doznaje da se za mladićem tragalo posljednja 24 sata, nitko nije znao gdje je, te su za njim tragali njegovi prijatelji. Pronađen je u napuštenom podrumskom prostoru jedne zgrade u Šibenskoj ulici. Postoji mogućnost da je ozljede zadobio padom niz stepenice, no policija trenutačno intenzivno radi na obradi ovog slučaja, dok se mladić bori za život u zadarskoj bolnici.

RANIJE:

U nedjelju navečer, 8.listopada oko 23 sata, policija je zaprimila dojavu da je u Šibenskoj ulici na Bilom brigu u Zadru pronađena osoba s teškim ozljedama.

Utvrđeno je da se radi se o 28-godišnjaku, koji je zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život. Nalazi se na intenzivnom liječenju u zadarskoj bolnici.

- Na mjestu događaja izvršen je očevid, a u tijeku je poduzimanje daljnjih mjera i radnji kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja u cilju rasvjetljavanja pojedinosti oko ozljeđivanja – priopćeno je iz zadarske policije.

Naslovnica Kalelarga