FOTO: PROMETNA NESREĆA NA PUTU MURVICE Sudar na raskrižju: krš i lom, dijelova automobila bilo je po čitavom kolniku

FOTO: PROMETNA NESREĆA NA PUTU MURVICE

U srijedu poslijepodne dogodio se jak sudar dvaju osobnih vozila u Ulici Put Murvice.Sudar se dogodio na raskrižju, a na oba vozila nastala je velika  materijalna šteta, ali, srećom i začudo, ozlijeđenih nije bilo.

Zbog očevida i odvlačenja olupina, promet tim dijelom Murvičke do večernjih sati odvijao se otežano.

Otežano se vozilo u srijedu u rano poslijepodne i na Jadranskoj magistrali kod Bibinja. Tamo je oko 14,15 sati došlo do sudara teretnog i dva osobna vozila od kojih je jedno oduzelo prednost ostalima. Suputnica u jednom od vozila je u sudaru lakše ozlijeđena te je medicinski zbrinuta u OB Zadar. Promet se za vrijeme očevida odvijao obilazno, kroz Bibinje

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!