FOTO: PROMETNA NESREĆA NA JADRANSKOJ MAGISTRALI Sudar motora i automobila u ulici 4. Gardijske Brigade

FOTO: PROMETNA NESREĆA NA JADRANSKOJ MAGISTRALI

Jučer u popodnevnim satima od čitatelja su nam stigle fotografije prometne nesreće na Jadranskoj magistrali. Policija je nakon očevida ustvrdila da je riječ o vozaču automobila marke Alfa Romeo, 35-godišnji Zadraninu, koji je jučer u 17.40 sati u ulici 4. Gardijske Brigade oduzeo prednost motoru Suzuki splitskih registracijskih oznaka te izazvao prometnu nesreću. Nesreća se tako dogodila na skretanju navedene ulice sa onom Augustina Kažotića. Alkohola nije bilo ni kod jednog vozača.

Vozač motora, 40-godišnjak, prevezen je u bolnicu i zadržan na liječenju zbog težih tjelesnih ozljeda. Jučer nam se javila osoba bliska vozaču te kazala da se osjeća dobro.

Vozaču automobila slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!