PROMETNA NESREĆA U SMOKOVIĆU S VIŠE OZLIJEĐENIH 'Sjekao' zavoj, sudario se pa završio na stupu javne rasvjete

PROMETNA NESREĆA U SMOKOVIĆU S VIŠE OZLIJEĐENIH

U subotu oko13 sati sudarila su se dva osobna vozila kod Smokovića u kojem su dvije osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Svi ozlijeđeni medicinski su zbrinuti u OB Zadar, izvijestio je Županijski centar 112.

Promet je bio u prekidu do okončanja očevida nakon kojeg će, prema informacijama iz PU zadarske, protiv 45-godišnjeg vozača biti podignuta kaznene prijava za izazivanje prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama. Policijskim očevidom je utvrđeno kako je 45-godišnjak sa svojim vozilom sjekao nepregledna dva zavoja te je preko pune linije pretjecao vozilo s kojim je upravljala 52- godišnja vozačica.

Vozač je jednim dijelom udario U vozilo (oba zadarskih registracijskih oznaka) te je odbijen na suprotni kolnički trak da bi se zastavio na stupu za javnu rasvjetu. 
Vozač i i 33-godišnja putnica zadobili su teške tjelesne ozlijede te su zadržani u zadarskoj bolnici. Vozačica iz drugog vozila i 23-godišnji putnik u tom su sudaru lakše ozlijeđeni.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!