SUDAR 'TERETNJAKA' I MALOG AUTA NA 'OBILAZNICI' Pripiti vozač kamionom krenuo u pretjecanje, pa pokupio vozilo iz suprotnog smjera

SUDAR 'TERETNJAKA' I MALOG AUTA NA 'OBILAZNICI'

U utorak oko 18 sati u Ulici Hrvatskog sabora, tzv.zaobilaznici, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Nesreću je prouzrokovao vozač kamiona (45) koji je vozeći pod utjecajem alkohola i brže od predviđenog na toj prometnici pokušao pretjecati vozilo ispred sebe te se pri tom sudario s osobnim vozilom koje je nailazilo iz suprotnog smjera. Osobnim vozilom je upravljao 51-godišnjak koji je u sudaru teže ozlijeđen pa je prevezen u zadarsku Opću bolnicu i zadražn na liječenju.

Protiv vozača kamiona, koji je u vožnji imao oko jedan promil alkohola u krvi, podnesena je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!