NEOBIČNA PROMETNA U PAKOŠTANIMA Golf udario u traktor, nastradao vozač trećeg vozila

NEOBIČNA PROMETNA U PAKOŠTANIMA

Jučerašnji događaj, zapravo, trustruki sudar jednog traktora i dva automobila, koji se dogodio oko 11 sati u Pakoštanima, pravi je dokaz kako u prometu čovjek lako nastrada, a da ni na koji način nije utjecao na događaj.

U to je doba, naime, traktor kojim je upravljao 55-godišnjak koji je skretao lijevo, oduzeo prednost Golfu kojim je upravljao 56-godišnjak. Golf je udario u traktorsku prikolicu koja se odvojila i udarila u treće vozilo: Passata kojim je upravljao 53-godišnjak i koji je stajao na sporednoj prometnici čekajući na znaku STOP priključenje na glavnu.

Ozlijeđeni su vozači traktora i Passata, pružena im je pomoć u zadarskoj Bolnici, ali njihove ozljede  nisu utvrđene, odnosno poznate policiji.

Uglavnom, protiv vozača traktora ići neki oblik prijave, kad se utvrde razmjeri ozljeda ozlijeđenod, a nedužnog sudionika.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!