SUDAR PIJANIH VOZAČA NA VOŠTARNICI Automobil zahvatio 34-godišnjakinju na pješačkom otoku

SUDAR PIJANIH VOZAČA NA VOŠTARNICI

U sudaru automobila na raskrižju ulica dr. Franje Tuđmana i Stjepana Radića na zadarskoj Voštarnici u petak oko 19.30 sati lakše je ozlijeđena 34-godišnja pješakinja koja je na pješačkom otoku čekala zeleno svjetlo.

Do nesreće je došlo nakon što je 57-godišnji vozač koji se kretao ulicom dr. Franje Tuđmana i skretao ulijevo pod utjecajem 0.81 promila alkohola oduzeo prednost prolaza 59-godišnjem vozaču koji je vozio pravo, te također bio pod utjecajem 1.03 promila alkohola. Drugi automobil je  oborio 34-godišnju pješakinju koja je držala biciklu, i zaustavio se na rasvjetnom stupu.

 

Pješakinja je, srećom, samo lakše ozlijeđena, a protiv 57-godišnjeg vozača slijedi optužni prijedlog zbog izazivanje prometne nesreće, te protiv obojice kazne zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!