FOTO: TRI GLAZBENICE OČARALE FANOVE NA PRVOM VIRSKOM KONCERTU Kakav debi! Zanosne Učiteljice dočekala je krcata virska riva

FOTO: TRI GLAZBENICE OČARALE FANOVE NA PRVOM VIRSKOM KONCERTU

Malo tko je debitirao na Viru s toliko uspjeha kakvog su sinoć imale zanosne Učiteljice. Prepuna virska riva dočekala ih je željna znanja i poduke, a nakon dva sata nizanja hitova i zahtjevnog skakutanja na štiklama, popularna Riječanka sa zadarskom adresom Andrea, Slovenka Ana iz Ptuja i Silvia iz Hlebina nisu mogle ništa drugo nego zaključiti:

- Publika je bila predivna u sjajnoj atmosferi. Bile smo prvi put na Viru, pa se nadamo kako ćemo opet doći. Sjajno smo se zabavile - kazale su prije nego što su poslale poljupce svim fanovima i ljubiteljima otoka Vira za potrebe snimanja novog virskog marketinškog spota. Učiteljice su nastale nakon natječaja za novi ženski band značajnih regionalnih producenata i tekstopisaca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića, a uspjele su za kratko vrijeme skrenuti pozornost na sebe kao obećavajući ženski band te obarajući rekorde slušanosti na hrvatskim radio-postajama i gledanosti na kanalu YouTube. Dio njihovog repertoara, naročito popularne Noći u Brazilu (s Nedom Ukraden) i Generale (sa Severinom) te Nisam ja tvoja učiteljica, čuli smo sinoć na Viru na koncertu koji je bio jedan od najposjećenijih ove sezone na Virskom ljetu.  

Naslovnica Fotoreport

Najčitanije