'U UTORAK KREĆEM PREMA SPLITU' Poznati odvjetnik Branko Šerić potvrdio da će braniti trostrukog ubojicu iz Splita i da ga je angažirala Facebook grupa 'Pravda za Filipa'

'U UTORAK KREĆEM PREMA SPLITU'

Branko Šerić branit će trostrukog ubojicu iz Splita Filipa Zavadlava, a tu informaciju potvrdio nam je taj poznati hrvatski odvjetnik.

TROSTRUKI UBOJICA BIT ĆE POSLAN IZ SPLITA U ZAGREB NA PSIHIJATRIJU: U pritvoru je imao suicidalne misli, nije bio u stanju odgovarati na pitanja

- Kontaktirala me i angažirala grupa "Pravda za Filipa" i već sam konktaktirao njegovu odvjetnicu koja mu je dodijeljena po služenoj dužnosti - rekao nam je zagrebački odvjetnik Branko Šerić, koji je potvrdio da će se uključiti u obranu Filipa Zavadlava.

- U utorak krećem u Split - rekao nam je odvjetnik Šerić. Prema onome što je i njemu poznato, motiv ubojstva su bile prijetnje, dolasci kući i sukobi oko droge.

Inače, Filip Zavadlav će biti prebačen u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu, ali kompletni postupak se vodi u Splitu, pa e to razlog zašto će Šerić već sutra put Dalmacije.

Kako bi i službeno zastupao Filipa Zavadlava odvjetnik Šerić mora priložiti Državnom odvjetništvu potpisanu punomoć, navodi Slobodna Dalmacija. To znači da ga treba posjetiti u istražnom zatvoru, tj . u zatvorskoj bolnici i dogovoriti s njim zastupanje. 

Trenutno Filipa Zavadlava zastupa odvjetnica Ivanka Šamija koja mu je dodijeljena po službenoj dužnosti. Radi se o iskusnoj odvjetnici kojoj nisu strani ni predmeti s najtežim kaznenim djelima. 

Naslovnica Forum

Najčitanije