VIDEO: SPEKTAKULARAN BIJEG DOSTOJAN AKCIJSKOG FILMA Lisicama ga zavezali za radijator, no to ga nije spriječilo da pobjegne policiji. Čitavu akciju zabilježile su kamere

VIDEO: SPEKTAKULARAN BIJEG DOSTOJAN AKCIJSKOG FILMA

Društvenim mrežama širi se nevjerojatan video akcije bijega jednog zatvorenika iz policijske postaje. Detalji čitavog slučaja još nisu sasvim poznati.

Zna se tek da je video snimljen prije nekoliko dana u Moskvi te prikazuje zatvorenika koji očajnički pokušava izmaći ruci pravde.

Samo u Rusiji

Čovjek sa snimke pritvoren je u jednoj moskovskoj policijskoj postaji. Vezan je lisicama za radijator, no to ga nije spriječilo da pobjegne.

 

Snalažljivi zatvorenik iz zida je iščupao radijator iz zida te skočio kroz prozor policijske postaje s visine od nekih pet, šest metara, skupa s radijatorom za koji je bio privezan.

'Sletio' je na krov automobila koji je bio parkiran ispod prozora što je ublažio njegov pad. S lisicama na rukama i radijatorom u naručju žurnim se korakom udaljio u nepoznatom pravcu.

"Ovakvo što moguće je samo u Rusiji", jedan je od najčešćih komentara ovog nesvakidašnjeg bijega dostojnog kakva akcijskog filma.

Naslovnica Forum

Najčitanije