VIDEO: ISPOVIJEST AMBICIOZNE HRVATSKE POLITIČARKE 'Hrvati se premalo seksaju, suprug i ja katkad osvježavamo brak uvođenjem treće osobe!'

VIDEO: ISPOVIJEST AMBICIOZNE HRVATSKE POLITIČARKE

Novi Dan De donosi veliku ispovijest bivše glumice u filmovima za odrasle Aleksandre Bukovčan, nekad poznate i kao Alexe Wild. Danas majka dvije curice, koja se pridružila stranci Ivana Pernara, ispričala nam je svoju životnu priču, a od nedavno se i politički angažirala te se planira kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima, donosi Jutarnji.

- Nakon dugo promišljanja odlučila sam da krećem, jer ja to apsolutno mogu. Triger su nepravda u društvu, stanje mladih, problem medicinskih sestara i ostalih problema kojih imamo na izvoz - kazala je.

Aleksandra se pridružila stranci Ivana Pernara, uzor joj je llona Staller Cicciolina.

- Svi znamo što se događalo 80-tih u Italiji, ako je mogla ona, mogu i ja.

Trenutno intenzivno trenira svoje javne nastupe i razrađuje svoje sudjelovanje kada za to dođe vrijeme.

- Politika mi nije strana, politika i filmovi za odrasle imaju puno toga zajedničko.

 U svijet filmova za odrasle uveo ju je suprug.

- Jednom smo gledali xxx film i rekla sam mužu da mi se sviđa glumac kojeg sam gledala, on me samo pitao pa hoćeš li probati, ispričala nam je Aleksandra. I za tri dana završila u Budimpešti.

Prvi film koji je snimila bio je s Roccom Siffredijem, koji je inače poznat po brutalnosti. U videu donosi ekskluzivne detalje.

Proanalizirala je seksualne navike Hrvata i zaključila kako se Hrvati premalo seksaju. Njezin i suprugov seksualni život katkad začine uvođenjem treće osobe u krevet, a kako biraju objasnila je u Danu De.

Osim politike posvećena je i odgoju svojih curica, jednoj od njih je već objasnila čime se je bavila i ona je to najnormalnije prihvatila. Ono što ne bi na prvu prihvatila je da joj jedna od kćerki ima sklonosti ka istom spolu.

Za Aleksandru smo pripremili i kviz o političkom ustroju naše zemlje, koliko je pogodila, a koliko fulala pogledajte u videu:

Naslovnica Forum