'J*** BIH TE DA SEDAM DANA NE BI STAJALA NA NOGAMA' Procurile nove šokantne ispovijesti žrtava Damira Škare: 'Rekao mi je da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nisam ni pomišljala na zvanje policije, prijetio je da ima jako puno veza...'

'J*** BIH TE DA SEDAM DANA NE BI STAJALA NA NOGAMA'

Emisija 'Provjereno' Nove TV večeras donosi još dvije ispovijesti o bivšem boksaču i saborskom zastupniku HDZ-a Damiru Škari - njegove bivše suradnice i majke čija je kćer također imala slično iskustvo, piše Jutarnji.hr.

CURE NOVE TAJNE IZ AUTOKLUBA SIGET Žrtva silovanja požalila se na uznemiravanje od strane Škare, kolega joj dao savjet koji je nesretnu ženu frapirao!

Jedna od sugovornica nije htjela pred kameru, ali je reporteru Ivanu Čorkalu njezina majka opisala što joj se dogodilo na radnom mjestu usred bijela dana.

„Kaže ja bi tebi lizao pi**u dok ne svr*** i i ti bi sekundi svr***a. Znaš ti, ja bi tebe je**o da ti 7 dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stat“, prepričava za 'Provjereno' majka koja je htjela ostati anonimna. Izgovorio je to, prepričava majka, mladoj djevojci prije nekih godinu dana, a tamo gdje je radila dolazio je redovito.

U tom trenutku, kaže majka, nije bila sama, ali nitko se nije usudio ništa reći. Ni ona, čak ni vlastitoj majci. Tek kada je vidjela da je uhićen, progovorila je.

„Ona je o tome meni šutjela jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je vidjela reakciju ostalih cura na samo njegovo prisustvo. Mama ti ne bi mogla vjerovat' da se čovjek može pretvoriti u čudovište u roku par minuta“, nastavlja prepričavati njezina majka.

Provjereno Nova TV

 

Strah da Škaru prijavi policiji spriječio je i jednu njegovu bivšu suradnicu koja je ondje radila mjesec dana kao vanjski suradnik. Za 'Provjereno' je prepričala kako je, nakon što nije platio račun za naručene usluge, zatražila od njega da plati iste.

„Rekao je da sam samohrana majka i da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nakon toga me bilo strah za mene i za kćer i odustala sam od bilo kakvih potraživanja“, prepričava anonimno bivša suradnica Damira Škare. Dodaje kako nije pomišljala na zvanje policije jer je već ranije zaprijetio da ima jako puno veza.

Za 'Provjereno' je prepričala kako joj je jednom prilikom bez uvijanja rekao kako bi trebala paziti što priča i s kim razgovara jer će ju uništiti ako ga u bilo kojoj prilici spomenu. „Kad ti se netko prijeti djetetom osjetiš žalost jer si sam, a onda i bijes, ali strah je puno jači i ne podzimaš apsolutno ništa“, dodaje.

Provjereno Nova TV

 

Nastavak priče o Damiru Škari pogledajte u emisiji 'Provjereno' večeras u 22:15 na Novoj TV.

Podsjetimo, sudac istrage velikogoričkog Županijskog suda odredio je proplog tjedna jednomjesečni istražni zatvor bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom olimpijcu i aktualnom predsjedniku Autokluba Siget zbog silovanja i spolnog uzenemiravanja zaposlenice tog autokluba.

Prema neslužbenim podacima tužiteljstvo, koje je nakon ispitivanja zatražilo pritvaranje, strahuje da bi Škaro mogao utjecati na ukupno četiri svjedoka – tri žene među kojima su i zaposlenice koje su se zbog uznemiravanja požalile pravnici u Hrvatskom autoklubu te muškarac koji je trebao ponuditi novac žrtvi kako ga ne bi prijavila.

Provjereno Nova TV

 

Škaru, kojeg je policija uhitila prošlog tjedna na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom ulaska u Hrvatsku iz BiH, prijavila je liječnica kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom kolovoza. Žrtva je pak naknadno Škaru prijavila i zbog prijetnje.

Samo nekoliko sati nakon podnošenja prijave, žrtva je, prema vlastitim tvrdnjama dobila Škarinu poruku s pitanjem “kako su ti djeca?”. U međuvremenu joj je, dok je boravio u susjednoj BiH, preko posrednika nudio 80.000 eura “za šutnju”, što je ona odbila, piše Jutarnji.hr.

Naslovnica Forum

Najčitanije

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ: KAKO SMO ZA DVA DANA KUPILI KALAŠNJIKOV Nema telefoniranja, nema potvrde sastanka, adrenalin lupa, stiže auto... 'Ovo je 'srbijanka', uz nju dobivate i okvir sa streljivom, sve košta 600 eura. Znam da ste novinari i baš me briga'

 Nema telefoniranja, nema potvrde sastanka, adrenalin lupa, stiže auto... 'Ovo je 'srbijanka', uz nju dobivate i okvir sa streljivom, sve košta 600 eura. Znam da ste novinari i baš me briga'
Kalašnjikov. Možemo li mi kupiti kalašnjikov? - pitao me urednik Nedjeljnog. - Ne znam, nisam nikada bio u ta...
Nema telefoniranja, nema potvrde sastanka, adrenalin lupa, stiže auto... 'Ovo je 'srbijanka', uz nju dobivate i okvir sa streljivom, sve košta 600 eura. Znam da ste novinari i baš me briga'