STRAVIČNA PRIČA SA SJEVERA HRVATSKE Silovao vlastitu djevojku, prijetio joj da će ubiti nju i njezinu obitelj, prodavao je drugima za seks... ; Užas je trajao godinama, na njoj je zaradio 100.000 kuna!

STRAVIČNA PRIČA SA SJEVERA HRVATSKE

Teško je i nabrojiti što je sve 57-godišnjak sa sjevera činio svojoj djevojci s kojom je bio u intimnoj vezi.

Prijetio joj je objavom njezinih eksplicitnih snimaka, silovao je, prodavao drugima za seks za novac, prijetio ubojstvom… Na njoj je, kako doznaje Podravski.hr od općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu, zaradio nevjerojatnih 100.000 kuna!

– Nakon provedene istrage, podigli smo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1962.) zbog počinjenja kaznenih djela silovanja i prostitucije – navode u županijskom državnom odvjetništvu i opisuju što je sve radio:

- Teretimo ga da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je oštećenica htjela prekinuti intimnu vezu s njim, zatražio da nastave vezu i zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji i poslodavcu te da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak – ističe ODO i dodaje:

– U više navrata ju je i fizički napadao, branio joj da izlazi, da kontaktira s drugim osobama i da traži posao te pratio njezino kretanje, čime je savladavao njezin otpor i protivno njenoj volji silovao je uz istovremena ponižavanja.

Također, sumnja se da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im oštećenica za iznose od 500 do 1000 kuna pruža seksualne usluge, ističe državno odvjetništvo, i to u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu.

Naslovnica Forum

Najčitanije

SABORSKI ZASTUPNIK OTKRIO ŠTO SE DOGAĐA NA JEDNOM NAŠEM OTOKU Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...

Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...
Na sjednici saborskog Odboru za Ustav, Poslovnik i politički sustav, premijer Andrej Plenković predsta...
Mještanin je čuo sina kako dogovara pošiljku heroina pa nazvao policiju. Za samo 10 minuta dobio je poziv s nepoznatog broja i jezivom prijetnjom...