FOTO: 'MALA, IDEŠ NA PANTOVČAK!' Kolinda tijekom posjeta virovitičkom azilu neplanirano odlučila udomiti preslatku Kiku: 'Baš će ti biti lijepo, mila'

FOTO: 'MALA, IDEŠ NA PANTOVČAK!'

Virovitičko Sklonište za životinje jedno je od lokacija koje je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila u četvrtak u sklopu radnog boravka u Virovitičko-podravskoj županiji u koju je na dva dan izmjestila svoj ured. U skloništu su je dočekali domaćin Dražen Majetić i djelatnici Skloništa, kao i brojni napušteni psi.

Tijekom obilaska pažnju predsjednice privukla je Kika, šestomjesečna mješanka labradora, koja će tako postati 'Prvi pas' Pantovčaka.

- Ideš na Pantovčak, Kika. Što kažete, meni se ime sviđa, a vama? Nek ostane Kika. Bit ćeš veliko osvježenje među onim velikim psima koje imamo tamo. Baš osjeti kada treba privući pozornost, baš se umilila, tepala je Kiki raznježena predsjednica.

- Imat ćeš puno prostora za trčanje, baš će ti biti lijepo, mala, govorila je kujici predsjednica, a nema sumnje kako Kiku na Pantovčaku čeka vrhunska pažnja.

Majetić je kazao da je Kika cijepljena i čipirana, a ovih dana će proći kastraciju i čim se oporavi preselit će se na Pantovčak, piše Informativni centar Virovitica.

Kikino udomljavanje s osmjesima su pratila tri razreda iz virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor koja su u Skloništu dočekala predsjednicu.

 

Naslovnica Forum

Najčitanije

NOŽ KOJI JE UBIO DVIJE OBITELJI: PISMO IZ PRITVORA DJEVOJKE KOJA JE NASMRT IZBOLA BIVŠEG DEČKA Nuša Bunić iza rešetaka ovako promišlja o životu: 'Ako nismo zadovoljni svojom prošlošću, zaboravimo je! Zamislimo novu priču u našim životima i povjerujmo u nju'

Nuša Bunić iza rešetaka ovako promišlja o životu: 'Ako nismo zadovoljni svojom prošlošću, zaboravimo je! Zamislimo novu priču u našim životima i povjerujmo u nju'
Dvadesettrogodišnju Nušu Bunić tereti se da je 15. lipnja 2017. godine oko tri sata ujutro na livadi u predjelu ...
Nuša Bunić iza rešetaka ovako promišlja o životu: 'Ako nismo zadovoljni svojom prošlošću, zaboravimo je! Zamislimo novu priču u našim životima i povjerujmo u nju'