FOTO: 'MALA, IDEŠ NA PANTOVČAK!' Kolinda tijekom posjeta virovitičkom azilu neplanirano odlučila udomiti preslatku Kiku: 'Baš će ti biti lijepo, mila'

FOTO: 'MALA, IDEŠ NA PANTOVČAK!'

Virovitičko Sklonište za životinje jedno je od lokacija koje je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila u četvrtak u sklopu radnog boravka u Virovitičko-podravskoj županiji u koju je na dva dan izmjestila svoj ured. U skloništu su je dočekali domaćin Dražen Majetić i djelatnici Skloništa, kao i brojni napušteni psi.

Tijekom obilaska pažnju predsjednice privukla je Kika, šestomjesečna mješanka labradora, koja će tako postati 'Prvi pas' Pantovčaka.

- Ideš na Pantovčak, Kika. Što kažete, meni se ime sviđa, a vama? Nek ostane Kika. Bit ćeš veliko osvježenje među onim velikim psima koje imamo tamo. Baš osjeti kada treba privući pozornost, baš se umilila, tepala je Kiki raznježena predsjednica.

- Imat ćeš puno prostora za trčanje, baš će ti biti lijepo, mala, govorila je kujici predsjednica, a nema sumnje kako Kiku na Pantovčaku čeka vrhunska pažnja.

Majetić je kazao da je Kika cijepljena i čipirana, a ovih dana će proći kastraciju i čim se oporavi preselit će se na Pantovčak, piše Informativni centar Virovitica.

Kikino udomljavanje s osmjesima su pratila tri razreda iz virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor koja su u Skloništu dočekala predsjednicu.

 

Naslovnica Forum

Najčitanije

DODIK SAMO ČEKA... "Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu

  Istaknuta njemačka političarka Doris Pack ustvrdila je kako je stanje na Balkanu trenutačno ...
"Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu