I "KOMŠIJE" SLAVE POBJEDU VATRENIH SA SLIKAMA HRVATSKIH LJEPOTICA Srpski Blic: "Šta li tek sledi ako Hrvati postanu prvaci sveta, teško je i pretpostaviti"

I

 

Plasman "vatrenih" u finale Svjetskog prvenstva u nogometu i te kako su proslavile slavne Hrvatice - javlja srpski Blic.

 

SP_hrvatska_trg_slavlje_sport_blic_safe

Pjevačica Severina je odmah po završetku meča sa Engleskom na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa vođom hrvatske reprezentacije na terenu, Lukom Modrićem, i strijelcem gola za pobjedu u produžecima, Mariom Mandžukićem:

"Bravooooo, čestitam od sveg srca cijeloj reprezentaciji na hrabrosti i istrajnosti. Tako se postaje prvak svijeta. Neka tako bude i u nedjelju", poručila je ona.

Uz poruku "iznad svih - Hrvatska", voditeljica Ivana Miserić imala je poseban "dres" za ovu priliku:

Njena kolegica, Ecija Ivušić, otišla je korak dalje. Tijekom nedjelje je najavila da će se slikati samo ogrnuta u hrvatsku zastavu ako "Vatreni" dođu do finala, a sada ne samo da je to učinila, već je najavila i da će u slučaju titule "ići korak dalje":

Adrijana Đurđević, djevojka reprezentativca Hrvatske Duje Čalete-Cara (koji je, kao 21-godišnjak, pet godina mlađi od nje) poslala je pozdrav ravno s moskovskog stadiona Lužnjiki:

A na licu mjesta našla se i Franka Batelić, koju mnogi smatraju jednom od najljepših djevojaka poznatih nogometaša na svijetu, čime se može pohvaliti njena "jača polovica", 32-godišnji reprezentativac Hrvatske Vedran Ćorluka:

Ivana Knol, koja je svojom pojavom na Mundijalu privukla i pažnju svjetskih medija, kako zbog atraktivnog izgleda, tako i zbog potpune posvećenosti hrvatskoj reprezentaciji, ni ovoga puta nije "zakazala":

I sa same utakmice protiv Engleske je "izvještavala", i to uz snimke sa tribine, gdje je navijala zajedno sa ostatkom pristalica "Vatrenih":

Ivana Knol na meču sa EngleskomFOTO: KNOLLDOLL / INSTAGRAM

Ivana Knol na meču sa Engleskom

Najdalje je, ipak, otišla Nives Celzijus. Pred sam početak meča je pozirala u kupaćem kostimu, s natpisom "CRO" na grudima:

Nives CelzijusFOTO: NIVESCELSIUS / INSTAGRAM

Nives Celzijus

A kada je Hrvatska prošla u finale, skinula je kupaći, ogrnula se samo kratkim satenskim bade-mantilom i poslala srce "Vatrenima":

Nives posle plasmana Hrvatske u finale MundijalaFOTO: NIVESCELSIUS / INSTAGRAM

Nives posle plasmana Hrvatske u finale Mundijala

Što li tek slijedi ako Hrvati postanu prvaci svijeta, teško je i pretpostaviti - zaključuje Blic-

 

SP_hrvati_proslava_pobeda_sport_blic_safe

Naslovnica Forum

Najčitanije

DODIK SAMO ČEKA... "Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu

  Istaknuta njemačka političarka Doris Pack ustvrdila je kako je stanje na Balkanu trenutačno ...
"Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu