I "KOMŠIJE" SLAVE POBJEDU VATRENIH SA SLIKAMA HRVATSKIH LJEPOTICA Srpski Blic: "Šta li tek sledi ako Hrvati postanu prvaci sveta, teško je i pretpostaviti"

I

 

Plasman "vatrenih" u finale Svjetskog prvenstva u nogometu i te kako su proslavile slavne Hrvatice - javlja srpski Blic.

 

SP_hrvatska_trg_slavlje_sport_blic_safe

Pjevačica Severina je odmah po završetku meča sa Engleskom na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa vođom hrvatske reprezentacije na terenu, Lukom Modrićem, i strijelcem gola za pobjedu u produžecima, Mariom Mandžukićem:

"Bravooooo, čestitam od sveg srca cijeloj reprezentaciji na hrabrosti i istrajnosti. Tako se postaje prvak svijeta. Neka tako bude i u nedjelju", poručila je ona.

Uz poruku "iznad svih - Hrvatska", voditeljica Ivana Miserić imala je poseban "dres" za ovu priliku:

Njena kolegica, Ecija Ivušić, otišla je korak dalje. Tijekom nedjelje je najavila da će se slikati samo ogrnuta u hrvatsku zastavu ako "Vatreni" dođu do finala, a sada ne samo da je to učinila, već je najavila i da će u slučaju titule "ići korak dalje":

Adrijana Đurđević, djevojka reprezentativca Hrvatske Duje Čalete-Cara (koji je, kao 21-godišnjak, pet godina mlađi od nje) poslala je pozdrav ravno s moskovskog stadiona Lužnjiki:

A na licu mjesta našla se i Franka Batelić, koju mnogi smatraju jednom od najljepših djevojaka poznatih nogometaša na svijetu, čime se može pohvaliti njena "jača polovica", 32-godišnji reprezentativac Hrvatske Vedran Ćorluka:

Ivana Knol, koja je svojom pojavom na Mundijalu privukla i pažnju svjetskih medija, kako zbog atraktivnog izgleda, tako i zbog potpune posvećenosti hrvatskoj reprezentaciji, ni ovoga puta nije "zakazala":

I sa same utakmice protiv Engleske je "izvještavala", i to uz snimke sa tribine, gdje je navijala zajedno sa ostatkom pristalica "Vatrenih":

Ivana Knol na meču sa EngleskomFOTO: KNOLLDOLL / INSTAGRAM

Ivana Knol na meču sa Engleskom

Najdalje je, ipak, otišla Nives Celzijus. Pred sam početak meča je pozirala u kupaćem kostimu, s natpisom "CRO" na grudima:

Nives CelzijusFOTO: NIVESCELSIUS / INSTAGRAM

Nives Celzijus

A kada je Hrvatska prošla u finale, skinula je kupaći, ogrnula se samo kratkim satenskim bade-mantilom i poslala srce "Vatrenima":

Nives posle plasmana Hrvatske u finale MundijalaFOTO: NIVESCELSIUS / INSTAGRAM

Nives posle plasmana Hrvatske u finale Mundijala

Što li tek slijedi ako Hrvati postanu prvaci svijeta, teško je i pretpostaviti - zaključuje Blic-

 

SP_hrvati_proslava_pobeda_sport_blic_safe

Naslovnica Forum

Najčitanije