RISKANTNA EVAKUACIJA Agencije javljaju da je spašen i peti dječak iz špilje na Tajlandu

RISKANTNA EVAKUACIJA

 

Prva četvorica dječaka spašena iz tajlandske špilje dobra su zdravlja i u bolnici su zatražili prženu rižu, a u međuvremenu je iz nje izbavljen i peti, javljaju agencije koje se pozivaju na očevice, ali još nema službenih potvrda. 
Četvorica dječaka koja su iz špilje izbavljena u nedjelju prevezena su u bolnicu Chiang Rai Prachanukroh, udaljenu 70 kilometara.

U ponedjeljak je operacija spašavanja nastavljena i iz špilje je izbavljen i peti dječak, objavili su mediji pozivajući se na očevica koji sudjeluje u operaciji spašavanja. Pojedinosti o tome još nisu poznate.
U špilji su još sedmorica dječaka i njihov trener. 

"Prva četvorica su dobro. Bili su gladni i poželjeli su prženu rižu", kazao je u ponedjeljak novinarima šef spasilaca Narongsak Osottanakorn.

I ministar unutarnjih poslova Anupong Paochinda potvrdio je da su dječaci dobra zdravlja.

Identitet spašenih dječaka, koji su u bolnici smješteni na posebni odjel, nije objavljen iz poštovanja prema obiteljima onih koji su još u špilji.

 

Naslovnica Forum

Najčitanije

DODIK SAMO ČEKA... "Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu

  Istaknuta njemačka političarka Doris Pack ustvrdila je kako je stanje na Balkanu trenutačno ...
"Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu