FOTOGRAFIJE EMOTIVNIH TRENUTAKA: SLAVLJE U ZAGRLJAJU NAJMILIJIH Odmah nakon povijesne pobjede Vatrenih u Sočiju, Modriću i Vidi u zagrljaj su potrčala njihova djeca!

FOTOGRAFIJE EMOTIVNIH TRENUTAKA: SLAVLJE U ZAGRLJAJU NAJMILIJIH

Veliki psihološki doprinos svojim roditeljima da ispišu novu veličanstvenu stranicu sportske povijesti za Lijepu našu zasigurno su dala i djeca “vatrenih”, koja su utakmicu s Rusijom gledala na tribinama u Sočiju. 

Uz navijanje svojih najdražih navijača, nema sumnje da su naš kapetan Luka Modrić i Domagoj Vida dali sve od sebe kako bi Hrvatsku odveli u polufinale Svjetskog prvenstva.

Čim je počelo hrvatsko slavlje, u zagrljaj Luki Modriću potrčala su njegova djeca, sin Ivano i kći Ema, a Domagoju Vidi njegov sin David.

Nema sumnje, veličanstvena pobjeda za ulazak među četiri najbolje reprezentacije ostat će njihovoj djeci, ali i djeci diljem Hrvatske, zauvijek u sjećanju.

Modrić je nakon pobjede protiv Danske također slavio s djecom na travnjaku i fotografiju je objavio na Instagramu, a uz nju je pisalo: “Osjećaji, radost, sreća, ljubav, ponos...”.

Naslovnica Forum

Najčitanije

DODIK SAMO ČEKA... "Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu

  Istaknuta njemačka političarka Doris Pack ustvrdila je kako je stanje na Balkanu trenutačno ...
"Balkanu prijeti kaos, cijela regija je tek na korak od krvavih sukoba iz 90-ih godina": ugledna njemačka političarka i poznavateljica prilika na našim prostorima dala crnu prognozu