U PONEDJELJAK UJUTRO Dan otvorenih vrata - reciklažno dvorište Gaženica

U PONEDJELJAK UJUTRO

U ponedjeljak u jutarnjim satima, od 9 do 12 sati , održat će se prigodan program povodom događaja „Dan otvorenih vrata - reciklažno dvorište Gaženica" u sklopu krovnog projekta Pogodi pravi koš. 

Reciklažno dvorište Gaženica inače je redovito otvoreno i to radnim danom od 6:00 do 18:00 sati, subotom od 8:00 do 18:00 sati, ali cilj ovog događaja je dodatno informirati građane o lokaciji i pogodnostima ovog novog reciklažnog dvorišta s obzirom da mnogo građana nije uopće upoznato s njegovim postojanjem.

Pozvani su svi građani, osnovne i srednje škole te vrtići grada Zadra, a pozivu su se do sada organizirano odazvali i svoj dolazak najavili: Vrtić Maslačak,Tratinčica i Smiljevac (Sunce), Maslačak i Tratinčica (privatni vrtić) i drugi.

Svatko tko dođe moći će postavljati pitanja djelatnicima čistoće i reciklažnoga dvorišta, koji će aktivno sudjelovati u eventu i voditi ljude kroz reciklažno dvorište, bit će postavljen izložbeni štand s promotivnim materijalima, dijelit će se promotivni materijali te tako ujedno širiti informacije o kampanji među posjetiteljima, a djeca će, zajedno s djelatnicima Čistoće i reciklažnog dvorišta, razvrstavati „otpad" (čiste plastične boce i papir) u odgovarajuće kante za smeće – gađat će pravi koš. Uz to, dijelit će se žute i plave vrećice građanima + pokloni za školsku i vrtićku djecu.

 

Naslovnica Đirada

Najčitanije