OVO JE NASTUP JELENE ROZGE O KOJEM SVI PRIČAJU Je li za tugu u njezinim očima kriv Stjepan Hauser?

OVO JE NASTUP JELENE ROZGE O KOJEM SVI PRIČAJU

 Hvala vam svima od srca. Svima vama koji ste ovdje. Vama koji ste nesebično pružili riječi podrške i uputili predivne komentare u tako velikom broju. Svaki je značio. Neke nas ljubavi obilježe za cijeli život. Neke nas pjesme na takvu ljubav sjete. Mene je obilježila ova pjesma. Vidim da ste osjetili isto što i ja. Volim vas, napisala je Jelena Rozga na društvenim mrežama uz emotivni video na kojem pjeva svoju novu pjesmu 'Moje proljeće'.

Riječ je o nedavnom nastupu na dodjeli MAC nagrada u beogradskoj Štark areni tijekom kojeg se splitska pjevačica nije libila zaplakati pa su gledatelji ispred malih ekrana diljem regije primijetili suze u njezinim očima.

S obzirom kako je iste večeri na istom mjestu nastupao i njezin bivši dečko, violončelist Stjepan Hauser mnogi su njezinu tugu povezali s time što je prvi put nakon raskida bio u njezinoj blizini.

- Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas, jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene, kazala je Rozga uoči premijere nove pjesme za koju tekst i glazbu potpisuje Emina Jahović.

 

View this post on Instagram

Hvala vam svima od ❤ Svima vama koji ste ovdje...vama koji ste nesebicno pruzili rijeci podrske i uputili predivne komentare u tako velikom broju...svaki je znacio 🥰 Neke nas ljubavi obiljeze za cijeli zivot...neke nas pjesme na takvu ljubav sjete...mene je obiljezila ova pjesma ❤ Vidim da ste osjetili isto sto i ja 😍 Volim vas (dress by @envyroom ) #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on 

 

Naslovnica Đirada

Najčitanije