NAKON ŠTO JE ZADARSKI.HR DVA PUTA PISAO KAKO JE ZADRU POTREBAN JAVNI PRIJENOS UTAKMICA VATRENIH Ante Rados se konačno sjetio!

NAKON ŠTO JE ZADARSKI.HR DVA PUTA PISAO KAKO JE ZADRU POTREBAN JAVNI PRIJENOS UTAKMICA VATRENIH

Nakon što je Zadarski.hr dva puta pisao o tome kako je Zadru potreban javni prijenos utakmica Vatrenih, Turistička zajednica grada Zadra i Grad Zadar ipak su odlučili organizirati javno praćenje utakmica hrvatskih reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu.

Nakon izvrsnih nastupa i prvog mjesta u skupini na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, reprezentacija Hrvatske u kojoj igraju čak četiri iznimna igrača iz Zadra Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dominik Livaković, svi skupa predvođeni maestralnim Lukom Modrićem, nastupit će sutra, u nedjelju 1. srpnja u osmini finala protiv Danske pred 43.000 gledatelja u Nizhnyem Novgorodu, kojeg pamtimo po povijesnoj pobjedi protiv Argentine.

Grad Zadar i Turistička zajednica pozivaju sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu i naše goste da dođu u nedjelju na Forum i s ponosom prate i podrže Vatrene putem javnog prijenosa na velikom ekranu.

Na istom mjestu moći ćete pogledati već i prvu utakmicu na sutrašnjem rasporedu osmine finala između Španjolske i Rusije u 16 sati, no prava fešta započinje zabavnim programom uz veselu glazbu s DJ pulta u 19 sati, kako bi se atmosfera usijala do početka dvoboja u 20 sati između Hrvatske i Danske. Uz nadu i vjeru u pobjedu Hrvatske prava fešta u Zadru je zagarantirana!

Članke o nedostatku javnih prijenosa utakmica Vatrenih u Zadru možete pročitati ovdje i ovdje.

Naslovnica Đirada

Najčitanije