UŽAS NA LETU IZ ZAGREBA ZA SPLIT 'Imali smo osjećaj da se vozimo u vlaku smrti. Muškarci su se grčili oko mene, Talijani su vikali...'

UŽAS NA LETU IZ ZAGREBA ZA SPLIT

Područje Kaštela zahvatilo je u nedjelju popodne grmljavinsko nevrijeme zbog čega dva zrakoplova iz Zagreba nisu mogla sletjeti na zračnu luku u Resniku.

Jedan je trebao sletjeti u 15:50, a drugi u 16:14, no produžili su prema jugu.

Jedan je zrakoplov zatim sletio u Dubrovnik, a drugi je prvo produžio prema jugu, a zatim se neko vrijeme okretao iznad Brača i Hvara, no ponovno se uputio prema splitskoj zračnoj luci, kako bi pokušao sletjeti.

Naposlijetku je sletio, a jedna od putnica iz tog aviona ispričala nam je kako je izgledalo 45 minuta kruženja u avionu oko Splita u velikoj oluji.

"Još u polasku je let kasnio, ali kad smo uzletjeli sve je bilo normalno. Kad smo došli pred Split počela je avantura. Taman je oluja bila nad aerodromom. Nismo bili u samoj oluji, ali nas je jako treslo i to je trajalo na mahove više od pola sata... Pa osjećaj propadanja, kao da se vozimo u vlaku smrti. Bilo je strašno! Baš nikome oko mene nije bilo svejedno. Odrasli muškarci su se grčili oko mene. Talijani su nešto vikali", ispričala nam je.

Nakon kaosa i pretrpljenog straha, zrakoplov je uspio sletjeti, a pilot je dobio glasan aplauz.

"Grozno iskustvo. Mislili smo da ćemo se srušiti", kaže. Uz cijelu torturu i kašnjenje na idući let, izgubili su joj i prtljagu.

"Procedura za refundaciju troškova traje pola godine i bezbroj mailova koje moram poslati. Od sad na poslovna putovanja nosim samo ručnu prtljagu", zaključila je.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

IZGRADNJA „LOVAČKE KUĆE” U POLAČI PRIJAVLJENA GRAĐEVINSKOJ INSPEKCIJI „Nije bilo natječaja, ne zna se tko radi, plaća se na crno...” Tomislav Prtenjača: „Sve je u redu samo kada se ništa ne radi – više se neću kandidirati za načelnika!”

„Nije bilo natječaja, ne zna se tko radi, plaća se na crno...” Tomislav Prtenjača: „Sve je u redu samo kada se ništa ne radi – više se neću kandidirati za načelnika!”
Aktualni načelnik Polače Tomislav Prtenjača već je sada 99 posto siguran da se sljedeće godine više neće kandidi...
„Nije bilo natječaja, ne zna se tko radi, plaća se na crno...” Tomislav Prtenjača: „Sve je u redu samo kada se ništa ne radi – više se neću kandidirati za načelnika!”