INCIDENT NA RIVI U BIBINJAMA Ljutiti Čeh fizički napao maloljetnika i završio na sudu

INCIDENT NA RIVI U BIBINJAMA

Na rivi u Bibinjama u subotu se dogodio incident u kojemu je glavnu akter 49-godišnji češki državljanin koji je priveden na prekršajni odjel zadarskog Općinskog suda zbog naročito drskog ponašanja. 

Kako doznajemo u zadarskoj policiji, on je napao 15-godišnjeg maloljetnika i uhvatio ga za majicu, nezadovojan uslugom koji je dobio na pultu gdje je mladić radio. Uhićen je i priveden, a zbog svog će ponašanja platiti i novčanu kaznu.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

AFERA PRANJE NOVCA Ustavni sud RH odbio žalbu bivšeg pripadnika specijalne jedinice zadarske policije "Poskoci" Marka Čuline Make (48): "Njegovo kriminalno ponašanje u međuvremenu je - progradiralo.."

Ustavni sud RH odbio žalbu bivšeg pripadnika specijalne jedinice zadarske policije
Pod obrazloženjem da mu određivanjem istražnog zatvora nisu povrijeđena ljudska prava, već je njegovo kriminalno...
Ustavni sud RH odbio žalbu bivšeg pripadnika specijalne jedinice zadarske policije "Poskoci" Marka Čuline Make (48): "Njegovo kriminalno ponašanje u međuvremenu je - progradiralo.."

BROJ PROMETNIH NESREĆA RASTE, ALI RASKRIŽJE U MURVICI OSTAJE JEDNA OD NAJOPASNIJIH CRNIH TOČAKA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI Semafora nema, rotor nije rješenje, građevinska dozvola za "petlju" je istekla, a načelnik Lončar za sve optužuje Hrvatske ceste i predlaže izgradnju – tunela!

Semafora nema, rotor nije rješenje, građevinska dozvola za
U Murvici je na raskrižju Jadranske magistrale i županijske ceste 6011 koja od Zemunika vodi do Nina u ponedjelj...
Semafora nema, rotor nije rješenje, građevinska dozvola za "petlju" je istekla, a načelnik Lončar za sve optužuje Hrvatske ceste i predlaže izgradnju – tunela!