FOTO: NAKON ŠTO SU DOBILI RJEŠENJE O UKLANJANJU TERASE KRAJ CRKVE SVETOG KRŠEVANA "Paccero" postavio stolove s druge strane ulice

FOTO: NAKON ŠTO SU DOBILI RJEŠENJE O UKLANJANJU TERASE KRAJ CRKVE SVETOG KRŠEVANA

Nakon što su komunalni redari izdali su rješenje o uklanjanju terase restorana "Al Paccero" u Ulici Brna Krnarutića jer je neposredno uz crkvu Svetog Krševana postavljena samovoljom vlasnika bez potrebnih dozvola, stolovi su prije nekoliko dana osvanuli na drugoj strani ulice, na ulazu u sam objekt.

Restoran je otvoren prije dva tjedna, a vlasnik je odmah preko puta, potpuno neprimjereno, neposredno uz samu fasadu Sv. Krševana, postavio pet stolova koje je "ukrasio" posebnom scenografijom u vidu velikih bačvi. Nakon što je informacija o tome objavljena na našem portalu Zadarski.hr na teren je izišao čelni čovjek zadarskih komunalnih redara Edo Fantela, koji je donio odluku o uklanjanju terase.

U međuvremenu smo od Tomislava Korone, pročelnika gradskog odjela za gospodarenjem gradskom imovinom, dobili informaciju da je zahtjev "Al Paccera" za terasom ipak zaprimljen.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

ŠOKANTNA ISPOVIJEST TAKSISTA SA ZRAČNE LUKE: TRAŽI POMOĆ POLICIJE, CARINE, POREZNE UPRAVE I RADNE INSPEKCIJE! Radimo četiri-pet dana u komadu, spavamo u autima, tuširamo se jednom tjedno, jedemo sendviče i pijemo vodu iz WC-a, a najgori su taksisti koji goste voze pijani i drogirani!

Radimo četiri-pet dana u komadu, spavamo u autima, tuširamo se jednom tjedno, jedemo sendviče i pijemo vodu iz WC-a, a najgori su taksisti koji goste voze pijani i drogirani!
Početak svake turističke sezone zadnjih nekoliko godina u Zadru obilježen je raznoraznim sukobima među taksistim...
Radimo četiri-pet dana u komadu, spavamo u autima, tuširamo se jednom tjedno, jedemo sendviče i pijemo vodu iz WC-a, a najgori su taksisti koji goste voze pijani i drogirani!