NAŠ VATRENI VELIKOG SRCA Ante Rebić svima u selu otplatio kredit!

NAŠ VATRENI VELIKOG SRCA

Naš krilni napadač Ante Rebić otkriće je Svjetskog prvenstva za širu javnost. Za njim traga pola Premier lige, javlja austrijski Heute. Rebić je rodom iz Vinjana Donjih, malog mjesta pokraj Imotskog. Njegov otac bio je vozač autobusa, a majka pravna pripravnica. S 19 godina otišao je u Italiju, u Fiorentinu, ali svoj rodni kraj nikad nije zaboravio.

Lovro Šindik, koji je s Rebićem igrao u mladoj reprezentaciji otkrio je veliki potez Ante Rebića.

Već tada je njegov talent zapeo za oko pa je igrao i za mlađu reprezentaciju. Sa 19 godina već ga je tražila talijanska Fiorentina koja je Splitu za mladog napadača platila 7 milijuna eura.

Danas bi Rebića mnogi klubovi htjeli u svojim redovima.

No usprkos tome, on nikada nije zaboravio svoje korijene. Kako je za austrijski list Heute otkrio njegov prijatelj i suigrač iz iz mlade reprezentacije Lovro Šindik, Rebić je pokazao svoje veliko srce i izvan terena, i to u tišini…

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

FOTO: ISTRAŽUJEMO ZAŠTO SE NI 23 GODINE NAKON OLUJE NIJE VRATIO ŽIVOT NA OSLOBOĐENA PODRUČJA Država je napravila nekoliko strateških pogrešaka! Ako Hrvati kritiziraju, onda je O.K., ali ako Srbin nešto kaže, odmah je četnik!

Država je napravila nekoliko strateških pogrešaka! Ako Hrvati kritiziraju, onda je O.K., ali ako Srbin nešto kaže, odmah je četnik!
- Kako se živi? Živi se, živi, pa se umre... - kaže nam čovjek na izlazu iz Smokovića nedaleko Zemunik Gornjeg, ...
Država je napravila nekoliko strateških pogrešaka! Ako Hrvati kritiziraju, onda je O.K., ali ako Srbin nešto kaže, odmah je četnik!