VIDEO: MODRIĆ DVAPUT UNIŠTIO ENGLEZE, PRVI PUT NA TRAVNJAKU, A DRUGI PUT PRED KAMERAMA Pogledajte kako je Luka odgovorio na priču o "živim mrtvacima"

VIDEO: MODRIĆ DVAPUT UNIŠTIO ENGLEZE, PRVI PUT NA TRAVNJAKU, A DRUGI PUT PRED KAMERAMA

 

Kapetan Luka Modrić odigrao je još jednu veliku utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Nakon velike 2:1 pobjede u produžecima polufinalne utakmice i izbacivanja Engleske u Moskvi, bio je prva meta i engleskih novinara - pišu Sportske novosti.

A kad su došli na red, imali su što čuti. Luka je u izjavi za ITV iskritizirao engleske TV komentatore i novinare zbog kritika na račun njega, suigrača i cijele hrvatske reprezentacije.

"Engleski novinari, televizijski komentatori su govorili za nas da smo umorni, da smo 'živi mrtvaci', i sva ta priča dala nam je još više snage i inata da im dokažemo da su u krivu i da su trebali biti puno skromniji i odmjereniji. Jer kad igrate polufinale, ne možete biti umorni. Puno toga je ulog i mi smo to i pokazali. Možda je ovo bila i  jedna od naših najboljih utakmica na Svjetskom prvenstvu, ako ne računamo utakmicu s Argentinom", poručio je Luka.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije