ODLUKA DRŽAVNOG ODVJETNIČKOG VIJEĆA Ivica Škara glavni općinski državni odvjetnik

ODLUKA DRŽAVNOG ODVJETNIČKOG VIJEĆA

Državnoodvjetničko vijeće (DOV) je na svojoj 62. sjednici održanoj 2. i 3. srpnja donijelo više odluka o imenovanjima zamjenika općinskih državnih odvjetnika.

DOV je tako zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru Ivicu Škaru utvrdio za najboljeg kandidata za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Škara je bio vršitelj dužnosti općinskog državnog odvjetnika u Zadru od srpnja 2017. Za zamjenika općinskog državnog odvjetnika prisegnuo krajem 2006. godine, a na čelu zadarskog ODO-a zamijenio je Marijanu  Stipić, koja je kao v.d. imenovana za mandata Ivana Galovića, 

Za zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Kaznenom odjelu imenovane su Nataša Borović i Vanja Višković, a za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Građansko-upravnom odjelu zadarskog ODO-a imenovana je Sanja Jovanović Karajić

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

ZBOG VODOVODNE CIJEVI RATKO BUTERIN NE MOŽE NIŠTA GRADITI U SVOM DVORIŠTU: "Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."

Već treću godinu Ratko Buterin iz Paljuva čeka izmještanje vodovodne cijevi velikog profila kako bi na svom zeml...
"Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."