NOVA PROMETNA REGULACIJA STUPA NA SNAGU ŠC Višnjik osigurao preko 1300 parkirnih mjesta za sve posjetitelje

NOVA PROMETNA REGULACIJA STUPA NA SNAGU

Zbog povećanog posjeta građana koji se očekuje u sljedećem periodu i sve većeg broja rekreativaca koji treniraju u našem centru, a osobito u kompleksu otvorenih sportskih terena, u ŠC Višnjik od danas je na snazi nova prometna regulacija koje će se morati pridržavati svi oni koji naš centar posjećuju automobilom, javljaju iz ŠC Višnjik.

- Novu prometnu regulaciju uvodimo radi sigurnosti naših korisnika, naročito djece, kojih će kao što je navedeno dolaskom lijepog vremena biti sve više te zbog toga što smo svim objektima u ŠC Višnjik dužni osigurati neometan pristup interventnim, službenim i dostavnim vozilima, poručuju iz ŠC Višnjik.

Prometna regulacija na površinama koje u su u vlasništvu ŠC Višnjik uvodi se uz suglasnost PU Zadarske i uz odobrenje Grada Zadra. Tim povodom obavještavamo javnost da smo u tu svrhu osigurali ukupno 1339 parkirnih mjesta, od čega su 789 uređenih i 550 neuređenih, što je i više nego dovoljno za ukupan broj od oko 3000 građana koji nas posjećuju na dnevnoj bazi.

Da bi se izbjegle nepotrebne neugodnosti i da bi osigurali prilaz i dostupnost službenim vozilima, molimo vas da poštujete odluku o novoj prometnoj regulaciji te da svoje limene ljubimce parkirate isključivo na samo za to predviđenim površinama na kojima je osigurano više od 1300 parkirnih mjesta, a koja su označena na slici.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

NEVJEROJATNA ISPOVIJEST JUNAKA DOMOVINSKOG RATA NEVENA SORIĆA IZ BIBINJA Ja 25 godina ne mogu riješiti stambeno pitanje i s obitelji živim u 30 kvadrata, a oni koji rata nisu vidjeli danas uživaju u državnim stanovima! Znaju to svi: među 'Poskocima' je bilo teških kriminalaca!

Ja 25 godina ne mogu riješiti stambeno pitanje i s obitelji živim u 30 kvadrata, a oni koji rata nisu vidjeli danas uživaju u državnim stanovima! Znaju to svi: među 'Poskocima' je bilo teških kriminalaca!
Neven je junak. U jeku najjačeg topničko-pješačkog napada na području Jasenica, uzeo je ručni raketni bacač i iz...
Ja 25 godina ne mogu riješiti stambeno pitanje i s obitelji živim u 30 kvadrata, a oni koji rata nisu vidjeli danas uživaju u državnim stanovima! Znaju to svi: među 'Poskocima' je bilo teških kriminalaca!